La Plataforma d’Afectats/des per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord vol aclarir el comunicat d’urgència de finals del mes passat, per evitar males interpretacions

Amb la voluntat i la certesa d’haver superat la situació de conflicte viscuda entre el moviment social i les administracions locals, i amb la voluntat de tornar “la recuperació dels pisos buits” al centre del debat, hem de matisar que: 

1) el comunicat no responia solament a la desconvocatoria sense respectar temps i formes que havien fet els ajuntaments -els quals, val a dir, s’han disculpat-, 

2) que en cap moment es volia assenyalar al personal tècnic de l’administració sinó que era una crítica a l’actitud política -la PAH considera que els tècnics sempre han respost, i són una part imprescindible pel l’avanç de l’activitat i l’obtenció de resultats de la coordinadora-,

3) i finalment que no s’ha apuntat a la inactivitat de l’administració en política d’habitatge -sinó que la crítica es centrava concretament en el desplegament de les mocions conegudes com a “pisos buits”.

Fet aquests aclariments, la Plataforma d’Afectats/des per la Hipoteca valora positivament el replantejament de la Coordinadora i aposta pel total desplegament de la nova Llei 24/2015, del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, que dota a l’administració local de moltes més eines i recursos per la recuperació dels pisos buits que tenim a la comarca en mans dels grans tenedors.

Mireu també la campanya: http://las5delapah.com/

PAH – BLN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here