Els petits de la casa estrenen programa amb una proposta interactiva

Els muntatges “Olivia i Eugenio”, “El rumbo de tus pasos” o “100 anys de Frank Sinatra” són algunes de les propostes més destacades del programa d’arts escèniques del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca per la temporada de gener a juny.
Una de les principals novetats és l’edició d’un programa especial pels espectacles infantils amb l’objectiu de promoure el gust pel teatre entre els més petits de la ciutat.

La temporada de teatre es presentarà oficialment el dissabte 19 de desembre encara que la primera obra que es representarà serà “Moulin Rouge” (31 de gener), un muntatge de la companyia Manresa Teatre Musical que s’havia d’haver representat durant la Festa de Sant Andreu però que es va suspendre per malaltia d’una de les actrius.

Concha Velasco pujarà a l’escenari del Núria Espert (13 febrer) amb Hugo Aritméndiz i Rodrigo Raimondi per reflexionar sobre la societat actual i la felicitat. També reflexionaran, en aquest cas sobre les dones d’avui, Marta Belenguer, Carolina Solas, Jorge Muños, María Vázquez i Rosa Manteiga en “Femenino singular” (5 de març) i Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya portaran a Sant Andreu de la Barca “Maria Rosa” (19 de març), el clàssic d’Àngel Guimerà.

La programació d’aquest hivern es completa amb “El test” (9 d?abril), amb David Bagés, Dolo Beltran, Mima Riera i David Vert; “El rumbo de tus pasos” (30 d’abril) de A Compás; o el muntatge “You say tomato” (8 de maig) amb Anna Moliner i Joan Negrié. Una de les propostes més destacades és “100 anys de Frank Sinatra”, on Bruno Oro ret homenatge a La Veu acompanyat del músic de la Fream Big Band sota la direcció i arranjaments de Vicenç Martín. 

La temporada es tanca amb “Arsénico por compasión” (5 de juny), una adaptació de la companyia 4 Gags de l’original de Joseph Kesselring.


Petits grans espectacles

Per primera vegada aquest any les propostes infantils tenen un programa propi. En aquest cas hi ha previstes cinc representacions: “La mongetera màgica” (24 de gener) de la companyia Festuc Teatre; “Concertino” (20 de febrer), una proposta musical de la Fundació Teatre Clavé; “Codi Postal 00” (20 de març) de la companyia Engruna Teatre; “Per terra de dracs” (16 de abril), amb Pep López; i “La nena que vivia en una capsa de sabates” (7 de maig), de la companyia Zum Zum Teatre. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here