El músic de Sant Feliu comparteix nominació amb Joan Valent per “El Rey de La Habana”, Nico Cota per “Truman” i Xavier Capellas per “L’adopció”

La lectura pública dels nominats als VIII Premis Gaudí va tenir lloc el proper ahir dia 30 a l’Auditori de La Pedrera. Àgata Roca i Miki Esparbé es van encarregar d’anunciar els nominats.

Així, a les 11 del matí, l’Acadèmia del Cinema Català va fer públics els Nominats als VIII Premis Gaudí. Els actors Àgata Roca i Miki Esparbé van ser els encarregats d’obrir els 22 sobres de cada una de les categories dels Premis Gaudí, i llegir els quatre noms dels nominats. L’ofici va tenir lloc a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92. Barcelona) en un acte on també van intervenir Marga Viza, directora de Cultura de la Fundació Catalunya-La Pedrera, i Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català. 

A la lectura de Nominats estan convidats els productors, actors, directors i equips tècnics de les pel·lícules candidates, els acadèmics i professionals del sector cinematogràfic.

Enguany participen als VIII Premis Gaudí 72 produccions, entre llargmetratges, documentals, pel·lícules per a televisió, pel·lícules europees i curtmetratges. Un total de 378 acadèmics van ser cridats a emetre el seu veredicte a la primera volta de votacions de la vuitena edició dels Gaudí, que va començar el passat 3 de desembre i va restar oberta fins el dia 28 del mateix mes.

Dimarts 5 de gener de 2016 s’inicia la segona volta de votacions dels Premis Gaudí on els acadèmics han d’escollir un nom d’entre els 4 nominats per categoria. Els guanyadors es coneixeran a la gala de lliurament dels Premis Gaudí, el 31 de gener de 2016, a l’Auditori del Fòrum del CCIB, presentada per l’actriu Rossy de Palma.

MILLOR MÚSICA ORIGINAL
Joan Dausà per Barcelona, nit d’hivern

Joan Valent per El Rey de La Habana

Nico Cota per Truman

Xavier Capellas per L’adopció

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here