Hi haurà un servei de trenet turístic gratuït que funcionarà entre les 17 h i les 20:30 h

Enguany, com a novetat, Ses Majestats els Reis Màgics d’Orient enviaran, uns dies abans de la seva arribada a la ciutat, els seus carters reials i patges, perquè atenguin a tots els nens i nenes, i recullin les seves cartes amb els seus desitjos més secrets. El campament es podrà visitar entre les 17 i les 21 h els dies 2 i 3 de gener.

Els astròlegs que guien Ses Majestats fins a Castelldefels, les netejadores del Castell i d’altres personatges màgics faran l’espera de la cua molt més amena i divertida per a petits i grans. 

D’altra banda, i per tal de facilitar la pujada al Castell, es posarà en marxa un servei de trenet turístic gratuït de 17 h a 20.30 h que sortirà des del c/ d’Arcadi Balaguer, entre l’Ajuntament i l’IES Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here