Aquest any a Cornellà tenen una cançó molt especial per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient: “Desperta Maginet”, ja te la saps?

El campament és un dels elements distintius del Nadal a Cornellà i envolta la ciutat d’una aura màgica i especial que fa somiar els més petits.

Actuacions musicals, malabaristes, ballarins, tallers infantils, un corral d’animals de granja, contes, una carpa per elaborar l’element màgic, una recepció per lliurar la carta als patges reals… 

Tot això i molt més ho trobarem al parc de Can Mercader fins al 4 de gener.

Cavalcada a la Fira

Allí mateix, el Mag Maginet serà l’encarregat de donar-nos la benvinguda i d’explicar-nos totes les pistes que ha descobert sobre l’arribada dels Reis Mags a la Fira de Cornellà, el 5 de gener, a les 18 hores.

Després de la festa de rebuda a Ses Majestats, a les 18.40h començarà la cavalcada per la ciutat. L’aturada davant de l’Ajuntament serà a les 20h i el recorregut acabarà a les 21.45 al carrer d’Ignasi Iglesias.

Desperta Maginet

A més, aquest any tenim una cançó, “Desperta Maginet”. Carles Gutierrez i Patricia Medina són els autors de la música i la lletra. Per encàrrec del Mag Maginet, la Companyia Parpelles ha fet aquesta cançó amb la col•laboració del Max, la Carla, el Martí, la Iria, la Petra, la Xaranga Sarau i el mateix Mag Maginet amb la Fada Ondina. 

És la cançó per anunciar als Reis d’Orient que tot és a punt per rebre’ls: els ajudants reials, les cartes, les carrosses, l’element i les paraules màgiques: “El vol del mussol, la cua del gat del Baix Llobregat”.

La nit de Reis hem de cantar-la tots plegats, aconseguir que la melodia s’escampi per tots els indrets de la ciutat i la màgia entri a totes les llars.

I si encara no teniu la carta de reis del Mag Maginet i els seus ajudants, cliqueu aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here