Diverses persones han resultat ferides lleus i algunes han hagut de ser ateses amb quadres d’ansietat

ACN- Un cotxe s’ha encastat avui contra una de les portes de vidre d’entrada a l’Alcampo de Sant Boi de Llobregat. L’incident, que ha passat cap a les vuit del vespre, ha desencadenat una estampida perquè molts dels clients que en aquell moment eren al centre comercial han pensat que el gran soroll que ha causat l’impacte del vehicle era el so d’una arma o d’un explosiu. De fet, segons diversos testimonis, s’han desencadenat escenes de carreres i pànic. 

A conseqüència d’això, diverses persones han resultat ferides i algunes han hagut de ser ateses amb quadres d’ansietat, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat fins al lloc cinc ambulàncies. Tot apunta que es tracta d’un intent de robatori. Per ara no hi ha detinguts i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Segons fonts policials, l’incident ha estat un intent de furt, ja que les persones que presumptament volien robar en el centre comercial han estat enxampades pels vigilants de seguretat. A fora de l’establiment els esperava un company amb un vehicle, que en veure que els havien atrapat ha encastat el cotxe contra l’entrada del centre per ajudar-los a fugir. Tot seguit, aquests individus han pujat al turisme i han marxat del lloc a tota velocitat.

A conseqüència dels moments de pànic que s’han viscut al centre comercial, quatre persones han resultat ferides de poca gravetat per contusions lleus, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques. Un dels ferits és un nen que ha estat evacuat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els altres tres afectats han estat traslladats a l’Hospital de Sant Boi de Llobregat. A més, set persones han estat ateses ‘in situ’ pels professionals del SEM, algunes d’elles han patit quadres d’ansietat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here