Arriba la nit més màgica i més esperada per a tots els nens i nenes, la Nit de Reis. Cornellà ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats els Mags d’Orient i fer que tothom, petits i grans, gaudeixin d’aquesta nit tan especial. Fantàstiques carrosses, tota una comitiva de patges, quilos de caramels, llum, color,… tot això, i molt més, omplirà en breu els carrers de la ciutat

Una de les incògnites de cada any, és conèixer com arriben a la nostra ciutat els Mags d’Orient, en quin mitjà de transport i enmig de quin espectacle. 

Els nens i nenes que heu passat pel campament oriental i heu parlat amb el Mag Maginet, potser en teniu alguna pista, però la resta haureu d’acudir el dimarts 5 de gener, a les 18:00 hores, a la Fira de Cornellà per esbrinar el secret. 

Aneu-hi ben d’hora si voleu trobar un bon lloc per no perdre-us detall de la nit més màgica de l’any!Després de la festa de rebuda a Ses Majestats, a les 18.40h començarà la cavalcada per la ciutat. 

L’aturada davant de l’Ajuntament serà a les 20h i el recorregut acabarà a les 21.45 al carrer d’Ignasi Iglesias.

Si voleu saber per on passarà la cavalcada, consulteu la web.

I sobretot, abans d’anar a dormir, recordeu-vos de posar l’aigua pels camells i els torrons i les neules per Melcior, Gaspar i Baltasar.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here