Totes les localitats del Baix Llobregat tenen les seves pròpies tradicions nadalenques. Campaments reials especials, cançons ad hoc, dolços… A Gavà hi trobem una de les tradicions més curioses, l’exposició de la clau de la ciutat, la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat i que rebran els 5 de gener a la tarda els Reis Mags de mans de l’alcaldessa per tal de que puguin deixar els regals als infants de Gavà

Avui dilluns 4 i demà dimarts 5 de gener estarà exposada a la sala de plens de l’Ajuntament la clau de la ciutat. 

Es tracta de la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat de Gavà i que l’alcaldessa Raquel Sánchez, entregarà a ses Majestats els Reis Mags d’Orient el proper dilluns, 5 de gener, abans de començar la cavalcadaper tal de que puguin entrar sense cap problema a totes les cases de la ciutat per deixar els seus regals.

Tots els nens i nenes que vagin a veure de prop aquesta clau màgica rebran a més una llumeta que s’encendrà durant la cavalcada.

La clau màgica resta exposada a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà de 10 a 13.30 hores

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here