Com és tradicional, a les 17.30 hores d’avui 5 de gener, a la plaça Catalunya d’Esplugues, en Fanguet donarà la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar. Els Reis Mags es retrobaran un any més amb el seu escuder, faran un petit discurs i rebran, de la mà de l’alcaldessa, Pilar Díaz, la clau màgica que els permetrà deixar els regals a totes les cases de la ciutat

Tot seguit, a les 18 hores, iniciaran el recorregut pels carrers del municipi amb el seu seguici de patges i carrosses. Des de la plaça Catalunya enfilaran per l’avinguda Cornellà, l’avinguda Isidre Martí i els carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró i Josep Anselm Clavé fins a la plaça Sant Lluís Gonzaga i després passaran pels carrers de la Pau, Lleialtat, M. Aurèlia Capmany, Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí fins a la rambla Verge de la Mercè, on l’arribada està prevista a les 20 hores.

Caramels sense gluten

La música, les disfresses, el confeti i els dolços no faltaran a la festa. No obstant això, els pares dels nens que tinguin intolerància al gluten no han de patir: els caramels que es llançaran des de les carrosses seran tots sense gluten (ho indicarà a l’embolcall).


Gràcies a la participació de molts

La cavalcada és possible gràcies a la participació de diverses entitats: la Asociación Cultural Andaluza de Esplugues, l’Associació de Veïns el Gall, la Colla de Geganters, la Colla de Castellers, els Cilindros Rebeldes, els Diables Boiets Esquitxafocs, la Colla dels Tres Tombs i el Taller Flamenco. També hi col·laboren el Centre Josep Pons, Creu Roja i Esplugues Televisió.


En Fanguet i els tres Reis

Avui al matí, els infants d’Esplugues hauran pogut veure un cop més la representació on l’escuder reial explica com va arribar a conèixer els mags del llunyà orient. 

Serà als Jardins del Museu Can Tinturé a les 12 hores. En cas de pluja, la representació es faria al Casal de Cultura Robert Brillas. 

El conte teatralitzat reuneix en Fanguet, els tres Reis, el Foc i el Vent per mostrar les aventures d’un viatge ple d’emocions, explicat amb ball i cançons. A les 13 hores es farà la recollida de les darreres cartes dels infants als Reis.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here