Avui dimarts, 5 de gener de 2016, els Reis d’Orient tornen a Castelldefels per omplir de màgia i regals els carrers i habitatges de la ciutat. Com ja és habitual, Melcior, Gaspar i Baltasar han marcat Castelldefels com una prioritat en la seva agenda perquè saben que aquí sempre els rep un gran nombre de nenes i nens que els traslladen el seu amor i il·lusió

Contents de poder venir a Castelldefels, Ses Majestats han anunciat que aquest any no desembarcaran al Port Ginesta com els anys anteriors, sinó que arribaran a la ciutat de manera més directa per la sorra de la platja acompanyats d’una caravana de patges, carters reials i d’animals que porten tots els regals per als nens i nenes de la ciutat. 

Segons han informat des del gabinet de premsa dels Reis, el seguici sortirà a les 12 hores per la sorra a l’altura del passatge del Timó i finalitzarà a l’alçada del carrer 5. Una vegada finalitzat aquest recorregut, Ses Majestats pujaran al Castell de Castelldefels per descansar i ultimar els preparatius de la Cavalcada i l’operatiu nocturn de repartiment de regals.

La Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat començarà a les 18 hores. Com cada any, Ses Majestats sortiran del Castell i faran el següent recorregut acompanyats de les carrosses de diferents entitats de Castelldefels: avinguda Manuel Girona, plaça Joan XXIII, avinguda Manuel Girona, avinguda Constitució, carrer Doctor Ferran, carrer Arcadi Balaguer, i finalment plaça de l’Església, on es preveu que la cavalcada arribi sobre les 20 hores aproximadament.

Seguint el protocol, els Reis faran primer la seva ofrena al pessebre i després, ja al balcó de l’ajuntament escoltaran la carta de desitjos comuns dels nens de la ciutat i rebran de mans de l’alcaldessa la clau de la ciutat per poder accedir a totes les llars de Castelldefels. Just abans de començar el repartiment de regals, els Reis recolliran les últimes cartes a les portes de l’Ajuntament.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here