Waynabox és una petita startup creada pels enginyers Daniel Jiménez (Martorell), Pau Sendra (Bigues i Riells) i Ferran Blanqué (Cardedeu) que aprofita les places d’avions i hotels que no s’ocupen per viatjar a bon preu

Els tres joves han reinventat el concepte ‘última hora’ per proposar una manera diferent de fer vacances.

Dani Jiménez explica que “la idea va gestar-se mentre travessàvem Europa amb un bitllet d’Interrail per anar a treballar a Berlín. Els vols eren cars, així que vam decidir anar-hi en tren. En algun punt del viatge, se’ns va acudir la idea de crear l’Interrail de l’aire”.

Després de moltes proves pilots, va sorgir la idea de Waynabox, un nou sistema de viatjar, amb paquets tancats al preu de 150 euros per persona i amb sorpresa inclosa. 

El sistema és senzill, a través del lloc web de la companyia ( www.waynabox.com ), el client pot triar el nombre de persones que volen viatjar (mínim dos), la ciutat des d’on volen sortir (Barcelona i Madrid) i les dates (sempre en cap de setmana, sortint divendres i tornant diumenge). 

“El client no sabrà on viatja fins dos dies abans de sortir. El dimecres abans del vol, rebrà al seu correu els bitllets i la reserva de l’hotel”, ha dit Jiménez.

De moment, hi ha 12 destinacions possibles (Roma, París, Dublín, Milà, Rotterdam, Estocolm, Londres, Ginebra, Brussel·les, Amsterdam, Porto i Lió). 

L’usuari té llibertat per poder eliminar de la tria les ciutats que ja ha visitat o a què no li ve de gust viatjar.

Seguir creixent

Els joves van guanyar una beca de 200.000 euros del programa Lanzadera i van tancar una primera ronda d’inversió aconseguint 100.000 euros. 

Ara, obriran una segona ronda per poder créixer més ràpid, sobretot en nombre de ciutats d’origen (València i Màlaga, i altres capitals europees). 

Operatius des del mes de març i amb seu a Barcelona, esperen assolir una facturació d’1,2 milions d’euros durant el primer exercici.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here