El FC Barcelona va reeditar el triomf de fa dos anys al Torneig de Bàsquet Cadet Masculí Ciutat d’Esplugues, que es va disputar del 2 al 5 de gener al Complex Esportiu Municipal Les Moreres. El torneig organitzat pel Club Bàsquet Nou Esplugues, un dels més importants de la categoria, comptava enguany amb sis equips estatals, un d’Itàlia i un de Sèrbia

El FC Barcelona i el Real Madrid van disputar la final, un emocionantíssim partit que es va emportar el Barça per 79-62 després que els 40 minuts acabessin amb empat a 60. Al final del tercer quart, els madrilenys guanyaven per deu punts.

El tercer classificat va ser Juve Pontedera, d’Itàlia, mentre que el CB Nou Esplugues va assolir un excel·lent quart lloc. És la primera vegada que, amb el nom de CB Nou Esplugues, els amfitrions s’han classificat per a semifinals. 

A la fase inicial van guanyar el València Bàsquet i el Petrovgrad serbi i van perdre davant el Barça. A semis, van caure davant el Real Madrid, i en la final de consolació, davant Juve Pontedera.

A més, per primera vegada, el concurs de triples va ser per a un jugador del CB Nou Esplugues, Xavi Martínez. El millor jugador del torneig va ser Mario Nakic, del Real Madrid, i el MVP de la final, Isaac Mayo, del FC Barcelona. Marc López es va emportar el trofeu al millor jugador local.

Més informació sobre el torneig: www.cbnouesplugues.com 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here