Aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a la ciutat en camell per la sorra de la platja; i per la tarda, van recórrer els carrers del centre amb la tradicional Cavalcada de Reis

La ciutadania de Castelldefels va omplir el passat 5 de gener la platja al matí, i els carrers del centre per la tarda, per rebre els tres Reis d’Orient, que un any més tornaven a Castelldefels per omplir de màgia i regals els carrers i llars de la ciutat. 

Com ja és habitual, Melcior, Gaspar i Baltasar havien marcat Castelldefels com una prioritat en la seva agenda perquè saben que aquí sempre els rep un gran nombre de nenes i nens que els traslladen el seu amor i il·lusió.

Contents de poder venir a Castelldefels, Ses Majestats van arribar a la ciutat en camell per la sorra de la platja acompanyats d’una caravana de patges, carters reials i d’animals que portaven tots els regals per als nens i nenes de Castelldefels. 

El seguici va recórrer la sorra de la platja des del passatge del Timó i fins al carrer 5 on Ses Majestats van ser rebuts per l’alcaldessa, Candela López, i diferents regidores i regidors del consistori. Després van pujar al Castell en cotxes d’època per descansar i ultimar els preparatius de la Cavalcada i l’operatiu nocturn de repartiment de regals.

La Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat va començar a les 18 hores. Com cada any, Ses Majestats van sortir del Castell i van fer l’habitual recorregut pel centre de la ciutat acompanyats de les carrosses de diferents entitats de Castelldefels per finalitzar a la plaça de l’Església, on els Reis van fer la seva ofrena al pessebre i després, ja al balcó de l’ajuntament, van escoltar la carta de desitjos comuns a càrrec de l’alumnat de La Ginesta i van rebre de mans de l’alcaldessa la clau de la ciutat per poder accedir a totes les llars de Castelldefels. Just abans de començar el repartiment de regals, els Reis van recollir les últimes cartes a les portes de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here