Tindran lloc els dies 22, 23 i 24 de gener amb un ampli programa d’activitats per a tots els públics
La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts està a tocar. El programa d’enguany està conformat per una àmplia oferta d’activitats que vicentins i visitants podran gaudir intensament. Música, gastronomia, concursos i una extensa oferta cultural, entre d’altres, formen part de les propostes per a aquest 2016, dirigides a tots els públics i edats.

Com ja és costum en els darrers anys, l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i les diferents entitats vicentines permet mostrar una variada programació orientada a la participació de tothom: veïns, entitats, comerços i sector agrícola. Per aquest motiu, també s’ha configurat una atractiva oferta per a tothom, amb propostes per a grans i petits. Aquesta és, en definitiva, una extraordinària ocasió per als vicentins i vicentines de conèixer i assaborir l’enorme oferta cultural, comercial i agrícola de Sant Vicenç dels Horts i és, alhora, un excel·lent aparador per a la resta del territori, ja que ens permet mostrar les múltiples virtuts que disposa el nostre municipi.

La inauguració oficial de la Mostra 2016 a càrrec de l’alcaldessa Maite Aymerich i Boltà tindrà lloc el divendres 22 de gener, a les 10h, a l’estand institucional de la plaça de la Vila.

Tanmateix, el programa d’actes s’iniciarà uns dies abans amb algunes activitats destacades com les següents:

Diumenge 17 de gener

A les 19h, Concert-espectacle de cançó, música per a cobla i dansa tradicional catalana amb el cantant Lluís Blanquer , la Cobla La Principal de Terrassa i l’ Esbart dansaire de Sant Feliu de Llobregat , que presentarà l’espectacle Arrels de Catalunya . A la Societat La Vicentina, entrada per 10 € (8€ amb el carnet cultural). Organitza la Societat La Vicentina amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Dimecres 20 de gener

A les 19h, Presentació del procés de participació del Pla d’Actuació Municipal 2016-2020 . Al Molí dels Frares. Organitza l’Ajuntament.

Dijous 21 de gener

A les 15.30h, Cercavila amb els gegants de les escoles. Sortida de la plaça de Narcís Lunes, recorrerà el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i arribarà a la plaça de la Vila. Organitzen les escoles del municipi i l’Ajuntament.

A les 16.30h, Exposició “Convidem els gegants a l’escola” , a càrrec de les escoles de Sant Vicenç dels Horts. Es pot visitar el 22 i 23 de gener, de 10 a 21h, i el 24 de gener, de 10 a 20h. A l’Escola La Immaculada. Organitzen les escoles del municipi i l’Ajuntament.

A més a més, els dies 22, 23 i 24 de gener, d’11 a 13h i de 16 a 19h, es podrà visitar de manera guiada el nou espai museístic Molí dels Frares .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here