Es troba 14ª en la classificació general després d’acabar 18ª l’etapa.“M’ha costat agafar el ritme, em faltava feeling i la navegació no ha estat lo complicada que esperava”

El rellançament de la carrera després de la jornada de descans ha deixat a Laia Sanz dins del top 15. La pilot de KH-7 ha acabat la vuitena etapa, entre Salta i Belén, en 18è lloc, a 24 minuts i 42 segons del primer, el seu company del KTM Factory Ral·li Team, Toby Price. Aquest resultat ha permès a la pluricampeona del món fer-se amb la 14ª posició de la general.

Per a la de Corbera no ha estat una jornada fàcil ni propícia. Esperava trobar-se amb una etapa de navegació complicada en la qual brillar, però per contra l’especial ha estat assequible: “Ahir, preparant el recorregut d’avui, pensava que tindríem algun way point difícil, però al final res d’això. La prova és que ningú s’ha equivocat, així que caldrà seguir esperant a que arribi una etapa complicada de debò”.

A lloms de la seva KTM 450 Ral·li, la del Baix Llobregat esperava retallar temps al 10è classificat, però finalment no ha aconseguit millorar els seus registres: “M’ha costat agafar el ritme de carrera avui. No és que hagi estat un mal dia, però tampoc ha estat bé, no tenia feeling i he anat menys ràpida que altres dies. Segueixo esperant el meu moment i espero que arribi ràpid”.

En aquest sentit, avui les motos tindran la seva segona etapa marató -sense assistència mecànica-, amb un recorregut que es preveu molt difícil per als pilots. Cerebral en el seu plantejament de carrera, Laia tractarà de superar el primer dels dos dies de la marató sense patir cap contratemps: “És molt important no castigar la moto i no cometre errors perquè no tindrem als mecànics. Teòricament estem en la part de la carrera més exigent, així que en els propers dies haurien de passar coses”.

De moment, Laia Sanz surt avui com 14ª de la general, situada a 17 minuts i 25 segons del dècim classificat. Veurem com evoluciona aquesta diferència els propers dies.
Classificació etapa:

1. Toby *Price (KTM) 4h 33’14”

2. Paulo Gonçalves (Profunda) +5’17”

3. Pablo *Quintanilla (*Husqvarna) +6’32”

4. *Stefan *Svitko (KTM) +8’02”

5. Kevin *Benavides (Profunda) +8’06”

18. Laia Sanz (KTM) +24’42” 


Classificació general:

1. Toby *Price (KTM) 27h 28’56”

2. Paulo Gonçalves (Profunda) +2’05”

3. *Stefan *Svitko (KTM) +14’14”

4. Pablo *Quintanilla (*Husqvarna) +21’26”

5. Kevin *Benavides (Profunda) +25’55”

14. Laia Sanz +1h 06’06”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here