La Diputació de Barcelona ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de seguretat viària a la carretera BV-2005 en dos punts de tram urbà de Torrelles de Llobregat

L’actuació contempla la construcció d’un nou pas de vianants així com la implementació de dues esquena d’ase i la senyalització mitjançant bandes transversals d’alerta per a la protecció dels vianants.

El projecte, que té un cost d’execució de 30.500 € i un termini d’execució de dos mesos, comporta la millora de la seguretat en el PK 4,200 de la carretera que té una intensitat mitjana de 4.022 vehicles diaris, i en al que s’hi troben diversos serveis com una benzinera i un restaurant al marge esquerre i una zona industria i aparcament al marge dret.

En el segon punt d’actuació, al PK 5,00 hi ha una parada d’autobús pel que els usuaris han de creuar la carretera per accedir-hi.

Amb aquesta actuació es pretén millorar les condicions de seguretat en què els vianants creuen la carretera en aquests dos punts analitzats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here