El Cinebaix de Sant Feliu ofereix aquest cap de setmana cinema familiar en català en el marc del XVIII Cicle de Cinema Infantil 

Amb la voluntat de fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, Cinebaix ha programat 2 pel.lícules amb DO en català, per a la canalla, que formen part d’aquest Cicle:

Petits Herois, recomanada a partir de 4 anys. Una selecció de curtmetratges plens de sorpreses, enginy i creativitat que es podrà veure dissabte i diumenge a les 17h.

I La casa màgica, en la que Thunder, un gatet abandonat, busca refugi en una nit de tempesta en una casa estranya, a la que habita un vell Mag. També es podrà veure dissabte i diumenge a les 17h.

En la seva aposta per el cinema  DO en Català, Cinebaix tampoc s’oblida d’altres públics i ofereix també:

Charly Brown i Snoopy, en la que el nostre gosset preferit s’embarca en una missió on solcarà els cels con a as de l’aviació, per enfrontar-se al seu enemic, el Baró Roig. Que es podrà veure dissabte i diumenge s les 18:15h.

I Sufragistes (divendres i dilluns 17:45-22h i dissabte i diumenge 22h), una pel.lícula especialment recomanada per al Foment de la igualtat de gènere que parla del moviment sufragista que va néixer a Anglaterra en vigílies de la 1a Guerra Mundial. La majoria de les Sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien impotents com les seves protestes pacífiques no servien per a res.

Llavors es van radicalitzar i, en la seva incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: la feina, la casa, els seus fills i la seva vida. La protagonista Maud (Carey Mulligan), una dona que va reivindicar intrèpidament la dignitat de les dones.

Bon cap de setmana de cinema en català!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here