A la 13a edició dels Premis Ciutat Sostenible, que des del 2002 atorga anualment la Fundació Fòrum Ambiental, en reconeixement a l’esforç dels municipis en el desenvolupament sostenible, tres del deu municipis premiats són del Baix Llobregat

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha resultat guanyador en la categoria d’Eficiència Energètica, àmbit del que ha quedat finalista l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat; i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ha quedat finalista a l’àmbit de l’educació ambiental.

Aquest són els projectes presentats:

Pla d’Eficiència Energètica Municipal (Sant Just Desvern), amb el qual s’ha aconseguit en el període 2013-2014, una reducció de consum energètic municipal d’un 15%. Aquest pla té com a objectiu arribar a un 25% de reducció del consum energètic en el període 2015-2019.

“Corre o camina contra la pobresa energètica” (Cornellà de Llobregat ), que busca conscienciar a la població sobre el consum energètic eficient i provar un canvi de comportament, amb accions de conscienciació sobre l’ús de l’energia a casa i sobre la pobresa energètica.

“A Sant Feliu, fem un pas mes” (Sant Feliu de Llobregat), amb dos grans objectius: potenciar la posada en marxa i vetllar pel compliment de polítiques municipals que afavoreixin un desenvolupament sostenible a la ciutat, i promocionar la cultura de la sostenibilitat.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here