Critiquen que la Generalitat hagi deixat d’aportar els 600.000 euros anuals per finançar el servei de control de mosquits

ACN Sant Feliu de Llobregat.-El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, ha denunciat que el Govern fa més d’un any que no transfereix els diners acordats per mantenir operatiu el servei de control de mosquits de la comarca “posant en risc la salut de la població” davant la proliferació del mosquit tigre i, sobre tot, l’amenaça del virus Zika.

Perpinyà apunta que l’any passat la Generalitat només va pagar una part dels 600.000 euros acordats i que aquest any encara no ha pagat res. “El Govern no s’està prenent seriosament l’amenaça del virus Zika perquè en comptes d’incrementar els recursos per lluitar contra el mosquit que propaga la malaltia va en direcció contrària”, lamenta.

A més, des del Consell Comarcal es denuncia que el Baix Llobregat és l’única de les grans zones humides de Catalunya on es finança aquest servei perquè a les Terres de l’Ebre i a l’Alt Empordà sí que s’ha aprovat el finançament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here