L’obra s’interpretarà el diumenge 14 de febrer a les 19hores a l’Auditori cornellanenc. Intèrprets com Àngel Amazares, Josep M. Flotats, Lluís Homar, Àrcangel, Blaumut, Fernando Tejero o Adriana Ozores, també el visitaran durant la primavera 2016

‘Olivia y Eugenio’ és una lliçó d’amor i tendresa. Aquests han estat alguns dels qualificatius que els crítics dramaturgs han donat a aquesta obra protagonitzada per una magnífica Concha Velasco que torna als escenaris per a protagonitzar aquesta comèdia amb un rere fons amb una alta càrrega social i emotiva. La relació d’una mare (Olivia) amb el seu fill amb síndrome de Down (Eugenio), encarnat per Rodrigo Raimondi i Hugo Aritmendiz que s’alternen al llarg d’aquesta trama, obra de l’autor peruà, Herbert Morote, sota la direcció de José Carlos Plaza.

Amb aquesta aposta, L’Auditori de Cornellà inaugura la nova temporada estable ‘Teatre L’Auditori’ amb una programació variada que veurà la llum entre els mesos de febrer i maig. De forma paral·lela, la Sala2.cat porta cites en petit format, acabant d’arrodonir la cartellera de L’Auditori per aquesta temporada.

Les entrades ja es poden adquirir a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. El preu de l’entrada anticipada per a Olivia y Eugenio és de 18€ i de 25€ en taquilla el dia de l’espectacle. Per a grups a partir de deu persones, la despesa per entrada és de 16€.

Sinopsi d’‘Olivia y Eugenio’

La història d’una mare i el seu fill que enfronten una situació extrema en la qual es qüestionen valors en temps de crisi. La tragèdia s’apropa a Olivia que rememora el seu passat. Oliva es planteja si les persones que l’envolten són més normals que el seu fill, Eugenio. Olivia es queixa de la crueltat de la tercera edat que es porta a poc a poc òrgans vitals que li permetran viure dignament.

L’obra desdramatitza la situació, de igual forma que ho fa la ingenuïtat d’Eugenio que, sense voler, allunya a la seva mare de la idea del suïcidi. Una obra actual en el marc de la corrupció política, alcoholisme juvenil, inseguretat ciutadana, de la que es desprèn una pregunta clau: qui és realment feliç, una persona que sembla ser que ha assolit l’èxit o un jove com Eugenio?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here