Segons les dades publicades per l’Observatori, l’ocupació hotelera del quart trimestre de 2015 és del 62% a hotels i del 52% a apartaments del Baix Llobregat

L’ocupació hotelera i d’apartaments augmenta tant respecte el trimestre anterior com respecte el quart trimestre de 2014. Es registra l’ocupació hotelera del trimestre més elevada dels darrers 7 anys.

El quart trimestre de l’any es caracteritza pel predomini del client de negocis en hotels i apartaments. Augmenta el pes del client català i francès respecte el quart trimestre de 2014.

El 57% dels clients han vingut a la comarca per negocis, aquest motiu d’estada augmenta intertrimestralment i interanualment. Activitats esportives i vacances són els altres motius d’estada que augmenten al Baix Llobregat respecte el mateix trimestre de l’any anterior.

Les vacances guanyen pes en les motivacions d’estada, fent del 4rt trimestre de 2015 el darrer trimestre amb major percentatge d’ocupació per vacances dels darrers 7 anys.

L’ocupació observada supera a l’ocupació prevista. Els principals indicadors del clima empresarial mostren una millora, respecte el mateix període de l’any anterior, de les perspectives del sector tant en la marxa del negoci, facturació, preus de venda o nombre d’ocupats.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here