Els esportistes del Club Natació Sant Feliu van aconseguir 8 medalles al Campionat de Catalunya de natació aleví disputat el passat cap de setmana a Olot

En concret, hi van participar 10 nedadors i en total es van aconseguir 8 medalles i 7 diplomes, a més de bones posicions als relleus. Víctor Fernández va aconseguir 4 medalles d’or en les 4 proves on va participar (100 braça, 200 braça, 200 estils i 400 estils).

És el primer cop que un nedador en la història del club aconsegueix 4 ors en un sol campionat.

Els altres medallistes són Alex Bueno, que va guanyar un or als 100 esquena i un bronze als 100 lliures, i Claudia González, amb una plata en 200 papallona i un bronze en els 100 papallona.

El club santfeliuenc ha tornat a participar enguany en aquesta competició després d’alguns anys sense disputar-la. Arran dels bons resultats al Campionat de Catalunya, el CN Sant Feliu ha aconseguit la 7a posició a la classificació general del campionat.