El diumenge 20 de març tindrà lloc la XXIV Marxa de la Primavera, una caminada popular sense afany competitiu, de 6,5 kilòmetres de distància, oberta a totes les edats. L’activitat permet passejar per la serra de l’Ataix, tot gaudint de l’entorn natural de Martorell. Les inscripcions són obertes a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones

La sortida de la caminada es farà a les 10.00h des de la plaça del Pavelló Esportiu Municipal, on tothom, a partir de les 8.00 hores, presentant el resguard d’inscripció podrà recollir l’obsequi d’aquesta edició, una samarreta. 

“Els inscrits rebran un tríptic amb informació del recorregut de la Marxa de la Primavera, les caminades urbanes saludables i els circuits inclusius”, va explicar la regidora d’Esports, Belén Leiva. 

A les 9.45 hores, i abans de l’inici de la caminada, es realitzarà una jornada d’escalfament per preparar-se correctament per a l’activitat. En diferents llocs del recorregut trobareu punts d’avituallament.

Pujada al Castell de Sant Genís de Rocafort

La XXIV Marxa de la Primavera ofereix, per segon any consecutiu, la possibilitat d’accedir al Castell de Sant Genís de Rocafort a través d’un nou recorregut d’una distància aproximada de 2.000 metres, un punt estratègic de Martorell perquè el Castell queda dempeus a la muntanya i és visible des de la majoria de punts del municipi. 

“Martorell pot presumir d’uns entorns agradables per poder-hi caminar i des dels quals contemplar vistes espectaculars del municipi i gaudir de la seva fauna: ginesta, estepa blanca, arboç o abellera fosca. A més, realitzarem activitat física i millorarem la nostra salut”, va dir. 

Recomanacions

Cal portar roba còmoda i calçat adequat a l’activitat, evitar les hores de fred o calor extrems, cal protegir-se del sol. Cal anar a un ritme que permeti respirar de manera compassada, dur aigua per beure abans, durant i després del recorregut, especialment si la distància és llarga, fer estiraments després de l’activitat i respectar l’entorn i les normes de seguretat viària.

Inscripcions obertes i gratuïtes

Les inscripcions es poden fer a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM, al Complex Esportiu La Vila, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Pavelló Esportiu Municipal, al Centre Integral Esport i Salut (CIES) i al Centre Cultural.

Els menors de 14 anys podran participar-hi si s’inscriuen acompanyats d’un adult. A tots els participants es recomana que portin l’esmorzar de casa i que siguin respectuosos amb el medi natural.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here