Joves de la ciutat dissenyen l’edició d’aquest any en els aspectes musicals, d’activitats, de programació i de serveis 

El 21 de maig tindrà lloc una nova edició de l’Altraveu, el festival jove del Prat. L’Altraveu, organitzat per joves del municipi, és un espai de reflexió i una mostra d’expressions artístiques i iniciatives juvenils.

En aquests moments, una vintena de participants, persones a títol individual i entitats, estan dissenyant l’edició d’enguany, a partir de quatre espais de treball (música, activitats, programació i serveis) on els i les joves fan propostes sobre les diverses temàtiques, que posteriorment seran validades pel conjunt de l’assemblea.

El festival ha de ser una trobada on visualitzar els projectes, motivacions i activitats dels i les joves del Prat. El seus punts forts són la corresponsabilitat en l’organització de totes les activitats del joves que participen i el procés d’aprenentatge.

Encara s’està debatent la programació i està oberta la rebuda de propostes que es puguin aportar per part de les comissions, o bé de persones que vulguin donar idees, tot i que no estiguin en l’organització. Es parteix de la base de ser un festival amb esperit de visualització i reivindicació de l’heterogeneïtat i la creativitat dels i les joves de la ciutat. 

Vols participar-hi?
Si voleu participar en la seva organització podeu contactar amb El Lloro. Serveis de Joventut

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here