El Ral·li, que retorna als anys 20, creuarà els municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels, abans d’enfilar el Garraf cap a la seva arribada a Sitges

El mes d’abril començarà amb una cita més que esperada al calendari de clàssics: el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges (dies 2 i 3). La prova es caracteritza per un recorregut fix que tindrà lloc diumenge i anirà en caravana des de la plaça Sant Jaume de Barcelona fins a la plaça de La Fragata de Sitges.

L’itinerari torna al que és habitual i, després de recórrer diferents carrers de Barcelona, creuarà de nou L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i recorrerà les Costes del Garraf fins a arribar al Port d’Aiguadolç de Sitges a dos quarts d’una aproximadament. Després de l’arribada, els cotxes estaran exposats a la plaça de La Fragata de Sitges.

Al migdia, l’organització donarà els premis corresponents a la 58a edició en els quals es reconeixerà als cinc participants més elegants i el millor en la categoria infantil; també es premiaran les tres millors motocicletes, així com els tres automòbils més destacats segons la seva data de fabricació.

 

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here