La Basílica del Monestir de Montserrat rep avui dissabte 2 d’abril a les 16,30 h, un dels 24 concerts del cicle, de la mà de l’Orquestra Amics Unesco Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas

Es podrà escoltar l’orgue de la Basílica per Mercè Sanchis, acompanyat per l’Orquestra Unesco Barcelona, interpretant obres de Haendel.

La Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA impulsen aquest cicle de concerts que uneixen música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori

Aquest, forma part dels concerts que s’estan oferint entre els mesos de març i abril. 8 concerts solidaris a les ciutats de Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Montserrat , Sant Cugat i Reus.

Els concerts arribaran a 24 localitats d’arreu de Catalunya, en espais tan emblemàtics com la basílica de Montserrat, els monestirs de Ripoll i Sant Cugat del Vallès, les catedrals de Terrassa, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat, Girona, La Seu d’Urgell, entre molts altres.

Els beneficis recaptats per donatius a la basílica o aportacions a la Fila 0 es destinaran als diferents programes de Família i Infància de les Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here