El 58è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges ha congregat aquest any 15 motos i 61 cotxes d’època, que un any més han fet el trajecte entre Barcelona i Sitges per les Costes del Garraf

Segons un comunicat de l’organització, la cursa ha aconseguit “un nou èxit d’expectació i de públic” i ha omplert els carrers de Barcelona i de Sitges i de les diferents poblacions del Baix Llobregat -Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels- i del Garraf, per les quals ha passat.

Aquest ral·li és una de les curses de cotxes d’època més importants d’Europa i els seus participants van vestits amb roba de l’època. De fet, en aquesta competició no guanya qui arriba abans, sinó qui ho fa amb més estil. 

Enguany han atret les mirades algunes cares conegudes com l’actriu de Polònia de TV3, Agnès Busquets, o l’actor i presentador, Roger de Gràcia, que han participat en un Chrysler Phaeton de 1928.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat per Gala Pin, regidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona, han donat la sortida al Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, que ha iniciat la seva marxa pel carrer Ferran de Barcelona.

Dels 61 cotxes que han participat a la desfilada d’enguany, 56 eren anteriors al 1928 i cinc han quedat fora de concurs perquè van ser construïts en anys posteriors. En canvi, les 15 motos que enguany han desfilat al ral·li van ser produïdes abans de 1938.

El programa Catalunya Experience de TV3, que està preparant la seva segona temporada, ha participat en el ral·li amb Gareth Pon, un famós instagramer sud-africà, al que acompanyava la presentadora Ivana Miño. Tots dos lluïen les seves millors gales d’acord amb l’època del cotxe amb el qual han viatjat fins a Sitges, un Hispano Suiza de 1915.

El Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges està organitzat pels Ajuntaments de Sitges i de Barcelona així com per Foment de Sitges.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here