El pilot de Gavà Pepe Oriola, s’ha convertit en el pilot més jove en la història de les TCR Internacional Series a aconseguir aquest doblet en una mateixa reunió, amb tan sols 21 anys

El pilot gavanenc partia sisè a la graella invertida en la segona carrera, però en aquesta ocasió, no va poder repetir l’espectacular sortida de la jornada del dissabte, ja que Matt Homola li va tancar totes les portes en els primers viratges. 

No obstant això, Oriola no es va donar per vençut i va anar escalant posicions, fins a situar-se a roda de Pellinen pel segon lloc, no sense abans marcar volta ràpida amb 2:12.811.Va ser a la volta 5, quan Pepe Oriola va poder consolidar la segona posició, mentre anava retallant distàncies amb el líder provisional Kevin Gleason. 

Sense pressa, però sense pausa, el pilot de Gavà va poder donar el cop definitiu mancant 2 voltes per al final i signar la segona victòria del cap de setmana, per davant del seu company James Nash, que li permet liderar la general de pilots amb 51 punts.

“Espectacular. No tinc paraules per descriure el sensacional cap de setmana que he viscut a Barhein, en el meu debut en aquest ràpid circuit. El SEAT León TCR va perfecte i aquest és només el principi del que espero oferir tota la temporada. Confio a estar moltes carreres en el podi i conservar el liderat. No puc demanar més. Començar guanyant les dues carreres és molt emocionant”, ha comentat sobre aquest tema Pepe Oriola, qui ja espera a la segona prova de les TCR, que tindrà lloc el proper 24 d’abril al Circuit d’Estoril (Portugal).

Jordi Oriola, de la seva banda va acabar vuitè amb l’Opel Astra, i va sumar els seusprimers punts.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here