Avui dijous 14 d’abril el Consell Comarcal del Baix Llobregat, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC i els ajuntaments de la comarca organitzen la 1a Jornada de la Indústria Alimentària al Baix Llobregat, que es celebrarà a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, ubicada al Parc Meditarrani de la Tecnologia de Castelldefels (UPC Baix Llobregat)

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte Promoure l’Ocupació a la Indústria Local del Baix Llobregat, un programa impulsat a Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica i cofinançat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, i pels ajuntaments de la comarca.

És un projecte públic-privat que té com objectiu dinamitzar la Indústria Alimentària, de Begudes i el Sector del Transport vinculat.

En aquesta jornada la UPC exposarà com la universitat pot col•laborar amb la Indústria Alimentària i com els darrers avenços en tecnologia tenen aplicacions directes al món industrial.

L’objectiu del projecte “PROMOURE L’OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL DEL BAIX LLOBREGAT”, és conèixer millor les necessitats ocupacionals i de formació d’indústries alimentàries i de begudes, així com la indústria i serveis logístics vinculats, per tal d’ajustar les polítiques actives d’ocupació d’acord a la realitat d’aquestes indústries.

Dins del projecte, que té per objectiu la dinamització del territori, es preveuen accions per millorar tant l’ocupabilitat de les persones afavorint la seva inserció en el món laboral com la competitivitat empresarial en aquests sectors.

El programa POIL 2015 busca millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur de la comarca, per tal de trobar feina dins un dels sectors més actius dins l’àmbit territorial del projecte: el de l’alimentació. El programa combina accions d’orientació, tutorització, formació, i facilita la inserció laboral d’aquestes persones a les empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here