La prova es disputarà a les instal·lacions del Canal Olímpic situat Castelldefels i comptarà amb dues modalitats: “Sprint” i “SúperSprint”

Aquest proper diumenge, 17 d’abril, el Canal Olímpic de Catalunya acull la cinquena edició del “Fastriatló Canal Olímpic de Catalunya”, una prova ja consolidada en el panorama català d’aquest esport.

La competició comptarà un cop més amb dues modalitats diferents: la coneguda com “Sprint”, amb alguns dels millors triatletes del circuit català i nacional, i la “SúperSprint”, més indicada per a triatletes que estan començant a gaudir d’aquest esport.

Les distàncies que es fan en cadascuna d’elles són 750 metres de natació, 21 quilòmetres de bicicleta i 5 d’atletisme, en el cas de l’ “Sprint”, i 400 metres de natació, 14 quilòmetres de bicicleta i 2,5 d’atletisme en el cas del “SúperSprint”.

Les proves de natació i atletisme transcorreran dins de les instal·lacions del Canal, mentre que la prova ciclista comptarà amb un circuit extern.

Les competicions començaran a partir de les 8.15h del matí (SúperSprint) i 9.10h (Sprint) i el lliurament de premis, a les 12.30h, inclourà reconeixements per a totes les categories federades, pels tres primers classificats en categoria masculina i femenina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here