La celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Metropolitana Sud, celebrat ahir al migdia a l’Auditori de Cornellà, va estar marcat per la mort dijous a Sant Feliu d’una dona a mans de la seva exparella, que era mosso d’esquadra

ACN Cornellà de Llobregat – Després d’un sentit minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència de gènere, la cap de la regió policial, la comissària Cristina Manresa, va assegurar que la lluita contra la xacra de la violència masclista necessita de la “implicació de tots” per “fer sortir de casa” tots els casos.

Manresa va recordar que a la Regió Metropolitana Sud hi ha activades 2.603 mesures de protecció i va destacar la importància de denunciar tots els casos perquè la policia pugui protegir a les víctimes.

Al seu torn, el Delegat Territorial de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar, va assenyalar que els fets de dijous a Sant Feliu “ens han de moure a la reflexió per millorar encara més els nostres mecanismes de control i prevenció”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here