L’entitat tria nova junta directiva per al període 2016-2020

Manuel Ángel Ortiz repeteix per quarta vegada consecutiva com a president del Gremi d’Hostaleria i Restauració de Castelldefels i el Baix Llobregat, un càrrec que ocupa des de 2008.

Ortiz encapçalava en la passada Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l’entitat l’única candidatura presentada a l’elecció de president i membres de la Junta Directiva per als propers 4 anys.

Entre els diferents representants d’empreses pertanyents a diversos sectors d’hostaleria i serveis que conformaven la candidatura, Santiago Soteras i Miguel Yepes ocuparan la primera i segona vicepresidència, respectivament, Antonio Ponce exercirà de secretari i Esteban Ruiz de tresorer. La nova junta directiva del Gremi la completen Sonia Sarnago, Juan Jiménez, Asier Echarri, Raquel Vargas, Jorge Álvarez, Elías Vigil i José Mª Gomà.

“La nova junta directiva planteja una sèrie de reptes de cara als propers anys, que tenen com a objectiu principal promoure el Gremi i fer que cada dia sigui més representatiu a Castelldefels, sense deixar de banda el treball de defensa i representació del sector”, expressen des del Gremi.

“Vam iniciar aquesta etapa, seguint les línies traçades per la Junta anterior, posant-nos a la seva disposició per a tot allò que cregui oportú, amb la il·lusió de poder oferir noves iniciatives”, ha assegurat Ortiz en declaracions a l’Agència EFE.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here