La campanya de promoció turística “A un salt de Barcelona” ha rebut el premi Alimara Destinació 2016, un guardó que reconeix la innovació, la creativitat i l’impacte que suposa aquesta important campanya de promoció de la nostra comarca

Es tracta d’uns premis organitzats pel CETT (centre internacional de formació i investigació de turisme i hoteleria adscrit a la Universitat de Barcelona ) des de fa més de tres dècades i amb l’organització d’aquests guardons Els Premis Alimara reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística a escala internacional, tant de les institucions com de les empreses.

La XXXII edició dels Premis Alimara va tenir lloc el passat 17 d’abril a Barcelona, en l’anomenada “Nit dels Alimara”, on de la mà del nostre President Sr. Josep Perpinyà i la Consellera de Turisme Sra. Mireia Monfort, hem rebut aquest important guardó.

El jurat dels Premis Alimara 2016 ha concedit per unanimitat aquest premi al Consorci de Turisme del Baix Llobregat tot valorant de forma molt positiva el concepte de la campanya, la innovació, la creativitat i el disseny, l’ús de les noves tecnologies i també la voluntat de fidelització que persegueix la campanya.

Des de l´any 2000 els Premis Alimara es convoquen i s’organitzen conjuntament amb el Saló Internacional del Turisme de Catalunya, actual B-Travel, que comença avui a Barcelona fins diumenge 15 d’abril. El material premiat es presentarà avui al Saló B-Travel 2016 i es pot consultar a la web dels Premis Alimara: www.cett.cat/premisalimara.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here