Del 29 d’abril a l’1 de maig, la Fira d’Espàrrecs celebrarà la 63a edició. El recinte firal, de 20.000 metres quadrats de superfície, manté el carrer de Sant Pere com a nexe d’unió dels dos espais centrals: el pavelló Jacme March, on dissabte 30 d’abril s’inaugurarà la Mostra Agrícola; i la plaça de Jaume Balmes, que acollirà la tercera edició de GastroGavà, una mostra de l’oferta de restauració local amb l’espàrrec de Gavà i els productes locals com a ingredients principals

La Fira, que té en la Mostra Agrícola el seu element més representatiu amb els lots d’espàrrecs i les paneres, presenta novetats: un nou punt d’informació turística i de promoció de les empreses d’activitats del sector a Gavà, l’ampliació de la terrassa de GastroGavà i la reubicació del Mercat de Pagès, a més de la incorporació d’ espai dedicat a l’horticultura urbana, i un espai on la Policia Municipal difondrà la seva tasca així com els materials que fan servir als més petits.

Al voltant de la Fira s’organitzen un bon grapat d’activitats per a petits i grans. Les entitats culturals, esportives i educatives de Gavà aboquen esforços i hi participen de manera molt activa ja sigui amb actuacions a l’escenari, exhibicions i organitzant tot tipus de propostes. Les entitats de cultura popular i tradicional també se sumaran a la interessant oferta de tallers i jocs destinats als més menuts per gaudir d’una jornada familiar a la Fira.

La Fira d’Espàrrecs està organitzada per l’Ajuntament de Gavà amb la col·laboració de la Cooperativa Agropecuària de Gavà i del Baix Llobregat, pel que fa al vessant agrícola. Quant a GastroGavà, l’organització recau en l’Ajuntament, l’Agrupació de Restauradors de Gavà i AGT (Associació de Gastronomia i Turisme).
– See more at: http://www.gavaciutat.cat/fira-d-esparrecs#sthash.yvHKjiXR.dpuf

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here