L’exministra espluguenca es retira deixant el futur de la candidatura descobert i obrint la porta a que l’encapçali Carles Martí o Meritxell Batet

ACN-La diputada del PSC al Congrés, exministra i membre de l’Executiva del PSOE, Carme Chacón, ha explicat al seu entorn aquest dimecres que té la intenció de renunciar a repetir com a cap de llista dels socialistes catalans en les més que probables eleccions del 26 de juny. 

Així ho han confirmat –després d’avançar-ho El Periódico– a l’ACN fonts del PSC, que asseguren que aquest dijous explicarà els seus motius per abandonar la candidatura. La renúncia de Chacón arribaria just després que l’exsenador Carles Martí anunciés que volia presentar-se a les primàries del PSC per disputar-li el cap de llista a l’exministra. 

Ara, amb Chacón fora de la carrera pel lideratge de la candidatura per al 26-J, el número u de la llista podria acabar ocupant-lo el propi Martí o la que fos número dos de Pedro Sánchez el 20-D, Meritxell Batet. 

De fet, l’entorn de Martí explica que si Batet fos qui liderés la candidatura, molt probablement no voldria presentar-se a les primàries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here