Ja es pot consultar la programació dels mesos de maig i juny del cicle “De l’hort a la biblioteca”, un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat

El projecte “De l’hort a la biblioteca” és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014. Inclou diverses activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades…) que volen apropar els ciutadans a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat.

Amb aquest projecte, es dónen a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i aproparen els seus visitants a una vida i dieta més saludables. També s’ajuda a cultivar un propi hort urbà i s’hi ensenyan les millors receptes amb els productes km0. Amb les activitats i recursos que t’ofereixen, et convertiràs en tot un expert en el món de l’hort!

Aquesta iniciativa neix l’any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb el projecte. El 2015 De l’hort a la biblioteca es fa extensiu a 12 biblioteques més de la comarca.

Aquestes són les biblioteques que participen en el projecte de l’hort a la biblioteca:

hortbiblio16

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here