Els ecosocialistes, membres també del Govern de Viladecans, han fet públic un comunicat en el que a més, sol.liciten aturar fins que s’esclareixin els fets, qualsevol procés de contractació en el que estigui implicada l’empresa Iniciatives i Programes 

Davant de la investigació oberta per el jutjat nº1 de Tarragona a l’Ajuntament de Viladecans, ICV-EUiA de Viladecans ha emès un comunicat en el que expressa la seva total confiança en la justicia per a esclarir els fets.

 A més, ICV-EUiA manifesta la necessitat de celebrar un ple extraordinari per, des del respecte al secret de sumari, donar la màxima informació sobre els fets, tal com s’ha acordat aquesta nit a la Junta de Portaveus.

La necessitat d’aturar cautelarment qualsevol procés de contractació on estigui afectada l’empresa Iniciatives i Programes mentre no s’esclareixin els fets objecte de la investigació.

I finalmente, la necessitat de crear una Comissió de Seguiment, formada pels portaveus dels grups municipals, per analitzar els fets i garantir la màxima informació i transparència a tots els grups municipals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here