Més de 10.000 tapes servides demostren que apostar per la qualitat gastronòmica amb producte de proximitat té bons resultats. L’organització de diferents activitats culturals i lúdiques fan de GastroGavà un espai de trobada i de relació de la ciutadania

Des del passat 29 de maig a l’1 de maig s’han servit més de 10.000 tapes amb Espàrrec de Gavà, en l’espai gastronòmic de la 63a Fira de l’Espàrrec. 16 restauradors del municipi van participar a la tercera edició de GastroGavà oferint un total de 27 tapes, 15 de les quals amb l’espàrrec de Gavà com a ingredient protagonista.

El temps inestable durant el dissabte 30 no va suposar un impediment perquè GastroGavà hagi estat un gran èxit de públic. La valoració de públic ha estat molt positiva i aquesta edició ha suposat una empenta més en el reconeixement de l’Espàrrec de Gavà com a valor gastronòmic i producte de referencia del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] conclou aquesta tercera edició de GastroGavà amb la mateixa filosofia de sempre: la dinamització del territori amb la traçabilitat efectiva que ofereix la gastronomia amb producte de Km 0.

SOM DE GAVÀ I VENIM AMB EL NOSTRE ESPÀRREC A BARCELONA!

Amb la voluntat de donar a conèixer encara més l’Espàrrec de Gavà i dintre de les activitats que s’impulsen amb GastroGavà, el passat dimecres 27 d’abril es va presentar a l’espai 300 del Born (Espai Moritz) l’activitat amb entre pagesos, productors, periodistes, gastrònoms, cuiners, gent inquieta, institucions… per parlar, interaccionar i sobre aquest producte únic #madeinGavà únic.

GastroGavà ha estat organitzat per l’Ajuntament de Gavà i l’Agrupació de Restauradors de Gavà, amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Enguany, entre les novetats hi havia l’ampliació de la terrassa per als clients i la instal·lació d’un escenari amb actuacions musicals i activitats infantils de teatre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here