Núria Marqués, nedadora del Club Natació Sant Feliu (CNSF) i 17 anys d’edat, ha obtingut set medalles (3 d’or, 2 de plata i 3 de bronze) en els Campionats d’Europa de natació adaptada celebrats la setmana passada a Funchal (Portugal)

La nedadora va sumar el seu primer or a la prova dels 100 esquena, que a més va ser rècord d’Europa. Amb aquests resultats, l’esportista, nascuda a Castellví de Rosanes, té garantit el bitllet aquest estiu per participar en els Jocs Paralímpics de Río, que es duran a terme del 7 al 18 de setembre.

El campionat de Funchal és el segon europeu que disputa Núria Marqués. L’any 2014, a Eindhoven, va aconseguir quatre medalles (1 de plata i 3 de bronze), així com l’experiència de conèixer de primera mà una competició d’alt nivell. 

A partir d’ara, la prioritat per a la nedadora és “arribar al millor nivell possible a Rio, conscient que hi ha nedadores molt potents però sabent que faré el millor possible”. 

Marqués s’ha incorporat aquesta temporada al CNSF, després de 16 anys vinculada al Club Natació Martorell. Amb la seva arribada a l’entitat de Sant Feliu, s’ha creat una secció de natació adaptada i el club, tal com assegura Dani López, coordinador de natació del CNSF, “gràcies als èxits de la Núria, el club té una projecció en la qual no hi estàvem acostumats”. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here