Les juntes locals de l’Associació Espanyola contra el Càncer organitzen per tercer any consecutiu la caminada solidària entre les dues ciutats

“Caminem contra el càncer”. Amb aquest lema, l’Associació Espanyola contra el Càncer presenta una nova edició de la caminada popular que unirà Gavà i Castelldefels aquest diumenge, 29 de maig commemorant el Dia Internacional sense Tabac.

Les juntes locals de l’entitat han confirmat que, una vegada més i per tercer any consecutiu, hi haurà caminada al llarg del Passeig Marítim per seguir fent visible la batalla contra el càncer.

El grup de Gavà partirà a les 11 hores des de Gavà-Mar (monument la Vela) i el de Castelldefels ho farà a la mateixa hora però des del Passeig Marítim (zona Baixador) enfront de l’escultura “Donar i prendre”. Ambdós grups es trobaran a la Plaça de Les Palmeres de Castelldefels, on a les 12 hores hi haurà Zumba a càrrec de les instructores Margarita Ortega i Andrea Ferrán.
A la mateixa zona s’instal·larà una carpa per qui vulgui col·laborar amb els seus donatius i on hi haurà també sorteigs de menús i degustacions, gràcies a la col·laboració del sector de la restauració de les ciutats.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here