El Festival de Colors Holi Olesa és un festival familiar, obert a tothom, i que es celebrarà al Parc Municipal avui dissabte a partir de les 18h. La Festa dels Colors consisteix en tacar-se d’objectius vius i en llençar les bosses de pols Holi i crear un gran núvol amb 8 colors diferents

Al Holi Festival Olesa es faran 3 tirandes de color a l’aire: 19h, 20h i 21h. La festa combinarà els colors amb la música i, de fet, no només serà electrònica, sinó que també es podrà ballar al ritme de les millors cançons de l’Índia. A l’escenari hi haurà actuacions de Sher-E Punjab Bhangra Group i Luna Nueva.

Pel que fa a la roba, els colors se’n van amb una bona rentada però, per seguretat, millor portar la roba més vella de l’armari i preferiblement de color blanc. Cal vigilar que la pols no t’entri als ulls, pots posar-te unes ulleres de sol o simplement anar amb compte. La pols de colors és biodegradable, rentable amb aigua i sabó; per tant, es neteja bé de la pell, la roba, els cabells, i de les mascotes.

La pols Holi és midó amb colorants i aromatitzants naturals. A més és absolutament segura per al seu ús a les festes Holi. Les bosses de pols Holi es podrán comprar el mateix dia del Festival de Colors. Cada bossa de pols Holi és de 100gr i costa 1€ (es recomana comprar entre 3 i 6 bosses).

Es recomana a persones amb problemes respiratoris evitar ser dins del núvol de pols en el moment de la tirada conjunta i quedar-se als laterials o fins i tot portar màscara. El Festival Holi no es recomana per asmàtics o persones amb altres transtorns al·lèrgics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here