La UE Castelldefels torna a la Tercera Divisió per la porta gran. Un any després d’haver descendit, el conjunt mariner es fa amb el passatge de tornada a Tercera proclamant-se campió de Lliga al grup 2 de Primera Catalana
No obstant això, el camí no ha estat fàcil i l’afició groga va haver d’esperar a l’última jornada, disputada el passat 29 de maig, per celebrar el títol després de que el Castelldefels guanyés al camp de l’Amposta per 1-3. Els de Miki Carrillo sabien que tot el que no fos una victòria els hi podria costar el títol perquè el Santboià arribava a l’última jornada amb els mateixos punts que el Castell encara que amb el goal average en contra.

Així les coses i malgrat la victòria del Santboià a Igualada, el Castelldefels va saber aguantar la pressió i no va deixar escapar una lliga que significava el passaport directe a Tercera Divisió gràcies al hat trick de Jairo (crònica del partit a UECastelldefels.com).  

“Hem aconseguit el gran objectiu de la temporada. Després del descens del curs passat teníem l’espina clavada d’intentar recuperar la categoria, i n’hem estat capaços”, va afirmar el tècnic de la UE Castelldefels, Miki Carrillo, en declaracions a la web del club. “Crec que hem fet una lliga impressionant, guanyant 21 dels 34 partits que hem disputat i fent-ho a més en una Primera Catalana d’un nivell enorme, amb equips molt potents i de qualitat com Santboià, Vilanova, Balaguer o Igualada, entre d’altres”.

+ INFO: www.uecastelldefels.com

Font: Ajuntament de Castelldefels  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here