Els sindicats reclamen millores en les condicions de treball i un repartiment “just” dels beneficis

ACN – Les seccions sindicals de CCOO i UGT a Seat han convocat vaga els caps de setmana de juny i juliol a les factories de Martorell , el Prat de Llobregat i Zona Franca de Barcelona davant del “bloqueig” de les negociacions del conveni col·lectiu.

CCOO ha informat que l’aturada es convoca “per intentar forçar un avanç que signifiqui una millora de les condicions laborals dels treballadors i un repartiment just dels beneficis”. El sindicat demana que es concreti una paga de beneficis “transparent” que permeti un repartiment just i que s’augmenti la prima i el plus de producció.

També reivindica que es vinculi el conveni a un pla industrial que garanteixi l’estabilitat en l’ocupació i una regulació “més estricta” de les condicions de contractació per ETT. Per últim, vol que s’apliqui el conveni sectorial de referència a les contractes i subcontractes “per evitar la precarització de les condicions laborals en aquestes empreses”.

CCOO i UGT tenen previst mantenir una reunió amb el president de Seat en els propers dies per intentar desbloquejar la situació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here