Muguruza es va formar a l’Acadèmia Bruguera, fundada per el pare d’un altre dels nostres grans tenistes, Sergi Bruguera, a Santa Coloma de Cervelló. L’espanyola, número quatre del món, s’ha proclamat aquest dissabte campiona de Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada

La victòria va arribar després d’imposar-se de manera brillant a la final, a la nord-americana Serena Williams ( 7-5 , 6-4 ) , i  així va aconseguir el primer ‘gran’ de la seva carrera, en la que era la seva segona final.

“Este es el torneo de España, Rafa aquí es el campeón. Una victoria aquí es lo máximo”, va declarar una exultant Garbiñe al final del partit, que va durar una hora y 45 minutos. Amb  ella va  ha arribat el título del tenis español en los individuales de Roland Garros.

Font imatge: @GarbiñeMuguruza

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here