La sala de plens de l’Ajuntament de Martorell va acollir, ahir al migdia, l’acte de presentació de la 7a Festa del Futbol Català, que se celebrarà el proper cap de setmana al Complex Torrent de Llops i al Pavelló Esportiu Municipal. De les set edicions, Martorell n’haurà estat seu tres vegades, les dues darreres de forma consecutiva

Les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala i dels Campionats de Catalunya de futbol ja estan a tocar. Aquest cap de setmana, del 10 al 12 de juny, Martorell acollirà la celebració de la 7a Festa del Futbol. Durant la presentació, l’alcalde Xavier Fonollosa va destacar que “per Martorell és tot un orgull tornar a celebrar per tercera vegada la Festa del Futbol Català”. 

Recordem que a l’edició del 2012 i del 2015 Martorell també va ser-ne la seu. “Estem molt orgullosos, primer perquè som la capital del futbol base català, segon, perquè si la Federació torna a Martorell vol dir que se sent a gust i, tercer, tenim unes instal·lacions òptimes per acollir tots els partits que es duran a terme”.

Des de la Diputació de Barcelona, l’assessor tècnic d’Esports, Daniel Laga, va comentar que “s’ajunten tres actors molt importants que són garantia d’èxit: la Federació Catalana de Futbol, l’enfoc que fa cap a l’àmbit local i les diverses activitats que es realitzen per tot el territori, i l’Ajuntament de Martorell, que també és un dels col·laboradors que més s’impliquen en aquesta festa del futbol català”.

El millor futbol i futbol sala del país

El vicepresident de la FCF, Joan Josep Isern, va explicar que en aquesta 7a Festa del Futbol Català “es veurà el millor futbol base de Catalunya. El nivell futbolístic català, amb els ascensos que s’han confirmat en els últims dies, és altíssim i això comença per la base”.

“Podem dir que Martorell és la seu de les olimpíades del futbol base i futbol sala base català, ja que aglutinarà més de 1.000 jugadors i jugadores en un mateix cap de setmana. Això vol dir que més de 10.000 persones de tot el territori vindran a Martorell a gaudir d’aquesta festa”, vaexplicar  Isern.

L’interès que suscita la Festa del Futbol Català queda confirmat amb la cobertura que, any rere any, fa la televisió pública catalana que, a través d’Esport3, emetrà en directe alguns dels enfrontaments dels Campionats de Catalunya. 

El vicepresident també ha volgut destacar que “des de la FCF ens impliquem en la formació de les persones i per això estem posant tant èmfasi en la campanya ‘Zero insults a la grada!’, perquè volem bons jugadors, però sobretot bones persones”.

Aquesta campanya tindrà presència a tots els partits de la 7a Festa del Futbol Català, ja que tots els equips participants sortiran al terreny de joc lluint una bandera amb el lema ‘Prou violència al futbol’.

Per acabar, la regidora d’esports de la localitat, Belén Leiva, va remarcar que “el futbol és l’esport que arrossega més gent i des que tenim les noves instal·lacions ho podem comprovar cada cap de setmana. Així que estic segura que aquests tres dies omplirem el Complex Torrent de Llops i el Pavelló municipal i gaudirem del millor futbol català”.

També van assistir a l’acte el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle i l’adjunt a la presidència del CF Martorell, Joan Tort. La presentació vaacabar  amb una fotografia amb el trofeu de la Copa Catalunya.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here