El pilot de Gavà és segon en la general de pilots, a tan sols 1 punt del capdavanter, abans d’afrontar les curses a d’Oschersleben, aquest cap de setmana

Pepe Oriola afronta, aquest cap de setmana, la sisena prova de la temporada al Motorsport Sorra d’Oschersleben (Alemanya). El pilot de Gavà ha fet creu i ratlla després de la seva frustrada actuació a Salzburgring i arriba a terres alemanyes disposat a no perdre el pols a la general de pilots de les TCR International Series. Ara, és segon a tan sols 1 punt de diferència d’Stefano Comini i sense llast en el seu SEAT León TCR per a aquest cap de setmana, confia en les seves possibilitats, després de superar l’equador del campionat. “Ara més que mai cobra importància puntuar, per mantenir les meves opcions al títol de les TCR. Està sent un any emocionant i intens, on haig de deixar-me la pell per seguir entre els favorits. Així que haig d’aprofitar totes les oportunitats que se’m presenten. A Salzburgring no vaig puntuar per problemes mecànics, però l’equip ha estat treballant intensament en la posada a punt del cotxe, per afrontar amb màximes garanties la competició”, reconeix Pepe Oriola.

Recordem que el pilot de Gavà va tenir l’oportunitat de rodar en aquest traçat, seu de competicions com el DTM o el Campionat del Món de Rallycross, quan competia en el Mundial de Turismes (WTCC). “És un traçat molt tècnic que ens va a posar a prova a tots. En la passada cursa d’Àustria vaig pagar les conseqüències de disputar les dues mànegues en tan poc marge de temps, així que, serà vital per a les meves aspiracions conservar el cotxe a tot moment i obtenir la màxima puntuació possible. A més, haurem d’estar atents a la previsió meteorològica per complir en aquest mític circuit alemany”, afegeix Pepe Oriola.

Les carreres d’aquest diumenge s’oferiran en directe via streaming des de la web de les TCR: www.tcr-series.com.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here