Durant uns dies els sis colors de la bandera s’han pintat a la zona de MercaGavà, Ajuntament i Avda. Eramprunyà
L’Ajuntament de Gavà ha pintat tres passos de vianants amb els colors de la bandera gai coincidint amb la commemoració del Dia de l’Orgull Gai, que es celebra avui dimarts, 28 de juny. Es tracta d’un acte simbòlic que té per objectiu de “d’explicar i simbolitzar que Gavà és una ciutat compromesa amb la diversitat, la tolerància i el respecte cap a qualsevol col.lectiu” ha afirmat l’alcaldessa, Raquel Sánchez.

Els passos de vianants s’han pintat a l’avinguda Eramprunyà, prop de l’Ajuntament i de MercaGavà. Aquesta acció simbòlica té per objecte fomentar la igualtat de drets i el reconeixement social de les persones LGTBI i erradicar qualsevol tipus de discriminació. Per Sánchez “actes d’aquest tipus són necessaris perquè permeten explicar, sobretot als més petits, el que signifiquen i contribueixen a construir una ciutat que respecta la diversitat i rebutja actituds que són intolerants”.

A banda d’aquesta acció per commemorar el Dia de l’Orgull Gai avui tant a l’Ajuntament com a la Casa Gran onejarà la bandera del col.lectiu gai.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here