La majoria de localitats del Baix Llobregat han fet un Minut de silenci en solidaritat per l’atemptat a Istambul. Aquí ten teniu quatre exemples d’arreu de la comarca. Des d’elBaix.cat també ens sumem a les mostres de condol al poble turc i a la repulsa cap a qualsevol tipus de violència

Sant Boi

L’Ajuntament s’ha afegit a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis de realitzar 1 minut de silenci com a mostra de condol per l’atemptat a l’aeroport Ataturk d’Istambul perpetrat dimarts 28 de juny, per tres terroristes suïcides que ha causat la mort d’una cinquantena de persones i més de 140 han resultat ferides.

La convocatòria es va fer dimecres a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament. La Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis manifesten el seu condol al poble turc, als afectats i familiars, per aquest atemptat contra aquesta barbàrie terrorista que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, torna a colpejar ciutadans de tot el món.

Sant Feliu

L’Ajuntament de la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu, va expressar també el seu condol per l’atemptat suïcida d’aquest dimarts 28 de juny a l’aeroport d’Istanbul amb motiu d’un atemptat perpetrat per tres terroristes suïcides a l’aeroport Atatürk d’aquesta ciutat.

Així, a les 12 h de dimecres es va fer un minut de silenci al davant de la porta de l’Ajuntament en solidaritat amb les víctimes i per expressar el rebuig a tota forma de violència.

Sant Vicenç dels Horts

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va convocar a també dimacres a les 12 h un minut de silenci davant de tots els edificis municipals, com a mostra de condol i de solidaritat amb les víctimes de l’atemptat a l’aeroport Atatürk d’Istambul (Turquia.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts es va sumar, així, a la crida de manifestar el condol al poble turc, als afectats i familiars de les víctimes d’aquest atroç atemptat terrorista.

Gavà

Els treballadors de l’Ajuntament de Gavà van guardar ahir al migdia un minut de silenci en senyal de condol per les víctimes de la massacre de l’aeroport d’Istanbul. La concentració va tenir lloc a la plaça Balmes i estava encapçalada per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, juntament amb regidors de tot l’arc polític present al plenari municipal.

Amb ells es van concentrar també molts treballadors de diversos departaments municipals que, a l’hora que mostraven el seu rebuig vers aquest assassinat múltiple, també van mostrar la seva solidaritat amb els familiars i amics de les víctimes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here