Des d’aquest divendres, 1 de juliol i fins el proper dia 8, Castelldefels es converteix per 27è any consecutiu en la capital mundial del Judo

Un any més, la Federació Europea de Judo i la Real Federació Espanyola d’aquest esport han escollit la nostra ciutat per a celebrar-hi una de les trobades més importants del calendari internacional. Es tracta del “Camp d’Entrenament d’Estiu”, que compta enguany amb més de 730 esportistes de 60 països; la xifra de participació més alta de tota la seva història.
El Training Camp de Castelldefels compta amb la participació de la majoria d’equips olímpics que, a falta d’un mes per a la gran cita de Río, aprofiten la setmana a la nostra ciutat per ultimar la seva preparació. Els entrenaments conjunts (dues sessions diàries) es duen a terme a la carpa de l’Hotel Playafels, on roman instal·lat el tatami durant tota la setmana.

Les elits del Judo mundial (Japó, França, Rússia, entre d’altres) no es perden aquesta cita. Per part de la Real Federació Espanyola hi participa l’equip olímpic al complet, a més d’una selecció de judokes que la direcció tècnica ha decidit convocar per tal que puguin aprofitar aquesta gran oportunitat. Entre ells, tres judokes del Gimnàs Danes de Castelldefels.

Per part de la Federació Catalana de Judo es desplacen un total de 25 esportistes que se sumen als entrenaments amb els millors del món.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here