Adjuntem comunicat de premsa del Comitè d’empresa d’Autobusos Mohn, SL (format per CCOO, CGT i UGT):

Els treballadors d’Autobusos Mohn informem:

Que durant diversos mesos de negociació amb l’empresa, i després del NO a tot el que s’ha plantejat, ens veiem obligats a haver de convocar dies d’aturades parcials per intentar desbloquejar aquesta situació.

– Per tenir 2 dies de descans setmanal i així millorar el descans dels conductors i la seva salut, per poder donar el millor servei als usuaris.

– Que els 30 minuts de descans diari que tenim sigui retribuït com a “temps efectiu de treball”. – Per crear ocupació, convertir els contractes temporals en indefinits.

– Per un calendari laboral que fomenti la conciliació de la vida laboral i familiar (tenim un alt índex de divorcis).

– Que a tots/es els treballadors/es se’ls reconegui la seva categoria professional.

– Per desbloquejar l’actual situació de bloqueig del conveni col·lectiu d’Autobusos Mohn, i que l’empresa se segui a negociar una possible sortida al conflicte.

Sentim les molèsties que podem estar generant als ciutadans però ens veiem obligats a exercir el nostre dret constitucional d’anar a la vaga; estem lluitant pel bé dels treballadors/es i els usuaris d’Autobusos Mohn. Per això fem una crida a la comprensió, solidaritat, empatia i suport dels usuaris per aconseguir a través d’aquestes mobilitzacions que es posin els mitjans i condicions suficients perquè els treballadors/es d’Autobusos Mohn puguem prestar un servei de qualitat i seguretat tal com els ciutadans es mereixen.

  • Els treballadors/es de Mohn en defensa del seu conveni realitzaran les següents aturades:

DIA 5 de juliol, de 12.00 h a 16.00 h

DIES 7 i 15 de juliol, de 10.00 h a 13.00 h, de 17.30 h a 20.30 h, i de 00.00 h a 03.00 h

DIES 12, 14, 16, 20 i 22 de setembre

DIES 3, 5, 7, 18, 19, 21, 26 i 27 d’octubre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here